Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lliones (777298) - NAVALCARNEROR9 (772333) » 177536795: T24/J14/VI

Liga 177536795 Información oficial sobre el partido 177536795 en Hattrick

20.09.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 14 / VI.592 (14910)

la rueda Alineación oficial del equipo 'la rueda' en el partido 1 - 3 Anakins Alineación oficial del equipo 'Anakins' en el partido
Ebbe Rolff (4') 1 - 0
1 - 1 Ole Kaiser (12')
1 - 2 Ole Kaiser (59')
1 - 3 Andrea Spigarolo (74')
la rueda Alineación oficial del equipo 'la rueda' en el partido 1 - 3 Anakins Alineación oficial del equipo 'Anakins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la rueda Alineación oficial del equipo 'la rueda' en el partido 1 - 1 Anakins Alineación oficial del equipo 'Anakins' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,9 % 28,0 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la rueda

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Ebbe Rolff, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. rueda es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Arto Veijola del rueda ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): rueda va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan José Antonio Echeverría va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): rueda van sortir al contraatac al minut 81, però Ebbe Rolff va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Igor Wrótniak de rueda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): rueda es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Arto Veijola no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Félix Freixes al camp.

Anakins

Goles Goles

  • 160 Minuto 12 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Ole Kaiser va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 12: 1 - 1.
  • 174 Minuto 59 (Gol de penalti): Anakins va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Ole Kaiser va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Anakins va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Andrea Spigarolo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Carlo Mattesini? Un error clamorós seu va donar a Christopher Monroy Conesa una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): László Barnabás va marcar al minut 50 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivars Grīnhofs de Anakins es va emportar una amonestació al minut 47 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en László Barnabás s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Per Nordsveen.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Dmitry Polyakov va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Anakins estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.