Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Todo por la Patria (308680) - Moscones Escozios (1437051) » 177534844: T24/J1/VI

Liga 177534844 Información oficial sobre el partido 177534844 en Hattrick

21.06.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 1 / VI.558 (14876)

Todo por la Patria Alineación oficial del equipo 'Todo por la Patria' en el partido 5 - 0 Moscones Escozios Alineación oficial del equipo 'Moscones Escozios' en el partido
Elías Alos (3') 1 - 0
Ignacio Sanz (8') 2 - 0
Pablo del Mar Robisco (14') 3 - 0
Juan García (29') 4 - 0
Eduard Zuleta (82') 5 - 0
Todo por la Patria Alineación oficial del equipo 'Todo por la Patria' en el partido 5 - 0 Moscones Escozios Alineación oficial del equipo 'Moscones Escozios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Todo por la Patria Alineación oficial del equipo 'Todo por la Patria' en el partido 6 - 2 Moscones Escozios Alineación oficial del equipo 'Moscones Escozios' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Todo por la Patria

Goles Goles

  • 120 Minuto 3 (Gol de falta): Elías Alos va donar a Patria un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 132 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Patria a 2 - 0. Ignacio Sanz va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): Patria va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pablo del Mar Robisco va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Patria va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan García progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de David Castellà arribés a peus de Eduard Zuleta, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Patria el 5 - 0.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de Patria, en Najjar El-Bilal, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Moscones Escozios

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5 Kanu Lekimeju va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alberto Fiesco va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Moscones va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 56, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Alex Melchior.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Christophe Félicité la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Moscones havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 74 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Olli Kuivalainen amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alex Melchior de Moscones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alvaro Adinolfi de Moscones va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrian Konofalski.