Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Velada F.S (312687) - butensgaben jajajajajaja c.f.barcelona (311076) » 177531099: T24/J4/VI

Liga 177531099 Información oficial sobre el partido 177531099 en Hattrick

12.07.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 4 / VI.491 (14809)

balearia Alineación oficial del equipo 'balearia' en el partido 0 - 2 inter de miguel C.F. Alineación oficial del equipo 'inter de miguel C.F.' en el partido
0 - 1 Daniel Tryggvesson (40')
0 - 2 Daniel Tryggvesson (42')
balearia Alineación oficial del equipo 'balearia' en el partido 0 - 2 inter de miguel C.F. Alineación oficial del equipo 'inter de miguel C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
balearia Alineación oficial del equipo 'balearia' en el partido 1 - 3 inter de miguel C.F. Alineación oficial del equipo 'inter de miguel C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

balearia

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Virgilio Vialli de balearia va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a To Farrera que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En Erik Igelholt va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Virgilio Vialli de balearia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Virgilio Vialli de balearia per doble groga al minut 80.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): En Mirek Pierzyński va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

inter de miguel C.F.

Goles Goles

  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): Quan passaven 40 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del miguel. En Daniel Tryggvesson va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 180 Minuto 42 (Gol de falta): Passaven 42 minuts quan en Daniel Tryggvesson va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Elisardo Lume ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Ma Ser-Hwee de miguel va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Sanz de miguel es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Giancarlo Negrin ocupà el lloc d'en Andreas Nõmmemaa al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de miguel quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 45 (Lesión): Elisardo Lume no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Éric Duhoux.