Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Camandulas F.C. (125319) - RCD Espanyol de Barcelona (315545) » 177526110: T24/J4/VI

Liga 177526110 Información oficial sobre el partido 177526110 en Hattrick

12.07.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 4 / VI.402 (14720)

Camandulas F.C. Alineación oficial del equipo 'Camandulas F.C.' en el partido 0 - 4 RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido
0 - 1 Lois Navarrete (36')
0 - 2 Lois Navarrete (39')
0 - 3 Manuel Gaztañeta (86')
0 - 4 Gabriel Pries (89')
Camandulas F.C. Alineación oficial del equipo 'Camandulas F.C.' en el partido 0 - 4 RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Camandulas F.C. Alineación oficial del equipo 'Camandulas F.C.' en el partido 1 - 2 RCD Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol de Barcelona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camandulas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jacinto da Cunha Salvado va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Camandulas va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Bo Stapper va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Elhanan Granot va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kari Autero de Camandulas es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Pascal Lackner que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

RCD Espanyol de Barcelona

Goles Goles

  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Lois Navarrete al minut 36 va permetre a Barcelona prendre avantatge per 0 - 1.
  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 39, Jesús Llobet va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Lois Navarrete que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Manuel Gaztañeta va augmentar l'avantatge de Barcelona a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gabriel Pries va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mikkel Poulsen es va quedar sol davant del porter, al minut 38. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 45 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barcelona va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Henri Lõvi va sortir per sobre el travesser.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jesús Llobet, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jesús Llobet va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henri Lõvi.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Antonio Alberca de Barcelona va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rafael Álvarez Collado va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Lucio Córdoba, jugador de Barcelona, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 74. Federico Rubio Cerro, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Gabriel Pries, en lloc de córrer, relliscava.
  • 302 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Ángel Manuel Nalda probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.