Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The 11th Hour (486899) - Ayamonte Milks (796032) » 177525229: T24/J6/VI

Liga 177525229 Información oficial sobre el partido 177525229 en Hattrick

26.07.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 6 / VI.386 (14704)

Atletico Viseño Alineación oficial del equipo 'Atletico Viseño' en el partido 2 - 1 RCD La Coruña Alineación oficial del equipo 'RCD La Coruña' en el partido
Itay Gurevitz (33') 1 - 0
1 - 1 Reinmund Große-Kappenberg (43')
Eduardo Mansur (44') 2 - 1
Atletico Viseño Alineación oficial del equipo 'Atletico Viseño' en el partido 2 - 1 RCD La Coruña Alineación oficial del equipo 'RCD La Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Viseño Alineación oficial del equipo 'Atletico Viseño' en el partido 2 - 0 RCD La Coruña Alineación oficial del equipo 'RCD La Coruña' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Viseño

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Corria el minut 33, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Atletico s'avançava en el marcador després que en Itay Gurevitz xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 115 Minuto 44 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Eduardo Mansur de Atletico va fer un bon esprint per escapar-se de Daniel Díaz de Ledesma i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Eduardo Mansur va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atletico se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Al minut 45, Eduardo Mansur gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nolasco Allue Buiza va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Óscar Mediero gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nolasco Allue Buiza va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eduardo Mansur de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.

RCD La Coruña

Goles Goles

  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 43 minuts Reinmund Große-Kappenberg va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 19 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Coruña van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 19 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Reinmund Große-Kappenberg, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 215 Minuto 42 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Reinmund Große-Kappenberg va intentar anar-se'n per velocitat al minut 42 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Coruña va anar a parar a la dreta de l'atac on en Daniel Díaz de Ledesma, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nedim Degler.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jakob Zbinden de Coruña es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jakob Zbinden se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.