Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vilanova de l'aguda U.E. (439777) - Hospitalet Machines (309740) » 177523193: T24/J1/VI

Liga 177523193 Información oficial sobre el partido 177523193 en Hattrick

21.06.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 1 / VI.350 (14668)

vilanova de l'aguda U.E. Alineación oficial del equipo 'vilanova de l'aguda U.E.' en el partido 2 - 0 Hospitalet Machines Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Machines' en el partido
Raúl Vana (39') 1 - 0
Francesc Ramis (49') 2 - 0
vilanova de l'aguda U.E. Alineación oficial del equipo 'vilanova de l'aguda U.E.' en el partido 2 - 0 Hospitalet Machines Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Machines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vilanova de l'aguda U.E. Alineación oficial del equipo 'vilanova de l'aguda U.E.' en el partido 4 - 0 Hospitalet Machines Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Machines' en el partido
Tiene mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vilanova de l'aguda U.E.

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Raúl Vana va donar a Vilanova un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Francesc Ramis es va introduir dins la defensa central al minut 49, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Vilanova va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Raúl Vana ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Sergi Albert de Vilanova va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Contreras de Vilanova va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Xavier Revenga no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Hospitalet Machines

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Raul Mark de Hospi, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Peter Michael Darmitzel de Hospi, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 24, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Joel Araújo va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Marc Ricquebourg.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 79 en Enzo Etlin va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Marc Ricquebourg va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Peter Michael Darmitzel estava fent un bon partit.