Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tercios Templarios FC (308313) - los bolados (441794) » 177522549: T24/J8/VI

Liga 177522549 Información oficial sobre el partido 177522549 en Hattrick

09.08.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 8 / VI.338 (14656)

Thundercrack Alineación oficial del equipo 'Thundercrack' en el partido 7 - 0 Mondongo F.C Alineación oficial del equipo 'Mondongo F.C' en el partido
Cyril Gabillard (6') 1 - 0
David Gutiérrez (28') 2 - 0
Markku Virtakallio (33') 3 - 0
James Almond (37') 4 - 0
Gonzalo Balaguer (56') 5 - 0
Rune Rosendal (84') 6 - 0
Constantino Ponteiro (87') 7 - 0
Thundercrack Alineación oficial del equipo 'Thundercrack' en el partido 7 - 0 Mondongo F.C Alineación oficial del equipo 'Mondongo F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Thundercrack Alineación oficial del equipo 'Thundercrack' en el partido 9 - 0 Mondongo F.C Alineación oficial del equipo 'Mondongo F.C' en el partido
Tiene mala suerte 8.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thundercrack

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Cyril Gabillard va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Thundercrack.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar David Gutiérrez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Thundercrack.
  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Markku Virtakallio va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 0 al minut 33.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En James Almond va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Amb 56 minuts jugats, en Gonzalo Balaguer va augmentar l'avantatge de Thundercrack a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Thundercrack pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rune Rosendal va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Thundercrack va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Constantino Ponteiro progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Néstor Raúl Sand, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en James Almond, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Ali Baklavacıoğlu, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): Al minut 82, Ali Baklavacıoğlu gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Gonzalo Balaguer de Thundercrack va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ali Baklavacıoğlu de Thundercrack va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Balaguer de Thundercrack va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En James Almond, jugador de Thundercrack, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 39. Rasmer Last, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Mondongo F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joan Manel Termens es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 68 (Lesión): Mondongo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ferran Navarra no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava José María Gironella al camp.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Wenceslao Silva Carvajal de Mondongo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Soriano Cardenal va prendre el seu rol al minut 82.