Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los furia (991717) - os nenos da revolta (439909) » 177521085: T24/J5/VI

Liga 177521085 Información oficial sobre el partido 177521085 en Hattrick

19.07.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 5 / VI.312 (14630)

F.C. Muiñeira Alineación oficial del equipo 'F.C. Muiñeira' en el partido 0 - 1 os nenos da revolta Alineación oficial del equipo 'os nenos da revolta' en el partido
0 - 1 Mãdãlin Apostol (19')
F.C. Muiñeira Alineación oficial del equipo 'F.C. Muiñeira' en el partido 0 - 1 os nenos da revolta Alineación oficial del equipo 'os nenos da revolta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Muiñeira Alineación oficial del equipo 'F.C. Muiñeira' en el partido 3 - 1 os nenos da revolta Alineación oficial del equipo 'os nenos da revolta' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,8 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Muiñeira

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Christophe Dubreuil de Muiñeira va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 20, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Muiñeira enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Ricardo Urizar va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 36, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Francisco Javier Iglesia de Muiñeira va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 83, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Christophe Dubreuil de Muiñeira amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

os nenos da revolta

Goles Goles

  • 105 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Emmanuel Brown va descol·locar totalment la defensa contrària i Mãdãlin Apostol no va perdonar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Walter Zuendel. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Christophe Dubreuil va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mãdãlin Apostol després de 61 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alberto Villanueva va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Walter Zuendel quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alberto Villanueva, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Luis Ybarra Berge es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Ferrán Martínez va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.