Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos (308885) - Pantaleones (772261) » 177520700: T24/J7/VI

Liga 177520700 Información oficial sobre el partido 177520700 en Hattrick

02.08.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 7 / VI.305 (14623)

R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos' en el partido 2 - 1 Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido
0 - 1 Juan Antonio Charabias (14')
Roman Jurga?a (24') 1 - 1
Robin Bouvier (63') 2 - 1
R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos' en el partido 2 - 1 Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos' en el partido 1 - 0 Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Los Licenciados Fuertecitos

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els jugadors del Licenciados amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 24, deixant Roman Jurgała en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Licenciados s'avançava al marcador al minut 63, després d'un rebot que va caçar en Robin Bouvier per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Luis Alberto Abaurrea del Licenciados ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Gabriel Bonichini gairebé va marcar per a Licenciados des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robin Bouvier de Licenciados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Rivadulla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): Licenciados es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Yehuda Gilboa no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Józef Jackowicz al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Pablo Rivadulla no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Pantaleones

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Pantaleones van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Juan Antonio Charabias.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Priit Tamme va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pantaleones que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34, Marco Arcai de Pantaleones va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tertulliano Martello de Pantaleones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): En Jesús Vinyals de Pantaleones va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Heitor Pombal va prendre el seu rol al minut 20.
  • 095 Minuto 38 (Lesión): Juan Pedro Bernabéu va sortir coix del terreny de joc, substituït per Luki Jäckle. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.