Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico de Kinkis (441277) - Las Candelas United (488023) » 177518892: T24/J4/VI

Liga 177518892 Información oficial sobre el partido 177518892 en Hattrick

12.07.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 4 / VI.273 (14591)

Atletico de Kinkis Alineación oficial del equipo '  Atletico de Kinkis' en el partido 1 - 1 San Vicente Taldea Alineación oficial del equipo 'San Vicente Taldea' en el partido
Svetislav Obili? (81') 1 - 0
1 - 1 Juan Recasens (83')
Atletico de Kinkis Alineación oficial del equipo '  Atletico de Kinkis' en el partido 1 - 1 San Vicente Taldea Alineación oficial del equipo 'San Vicente Taldea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico de Kinkis Alineación oficial del equipo '  Atletico de Kinkis' en el partido 1 - 0 San Vicente Taldea Alineación oficial del equipo 'San Vicente Taldea' en el partido
Tiene un resultado normal 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,2 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Kinkis

Goles Goles

  • 124 Minuto 81 (Gol de penalti): Corria el minut 81, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Aks s'avançava en el marcador després que en Svetislav Obilić xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Washington Pedra va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Ben Roedding de Aks va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Svetislav Obilić de Aks la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Washington Pedra de Aks la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Ben Roedding de Aks es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 79.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Aks puguin veure en Demetrio Argenta jugant de nou; ja que al minut 36 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Toño Aragón el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

San Vicente Taldea

Goles Goles

  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Juan Recasens que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Abbas Nadr, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Cândido Baleiras, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Carles Valls no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, un refús desafortunat de Cândido Baleiras, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Acacio Cereixa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): El jugador de Sanvi Freddi Poltimäe va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Abbas Nadr va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Manel Erquiñigo es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 094 Minuto 66 (Tirita (médico)): Manuel Cabrera es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): Manel Erquiñigo va sortir coix del terreny de joc, substituït per Faustino Radío. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.