Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pequeños Bastardos (30603) - le gano a jota (438057) » 177515681: T24/J13/VI

Liga 177515681 Información oficial sobre el partido 177515681 en Hattrick

13.09.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 13 / VI.215 (14533)

canserra Alineación oficial del equipo 'canserra' en el partido 1 - 1 Congrés SK Alineación oficial del equipo 'Congrés SK' en el partido
Peter Thomasson (29') 1 - 0
1 - 1 Mauricio Martínez-Gómez (30')
canserra Alineación oficial del equipo 'canserra' en el partido 1 - 1 Congrés SK Alineación oficial del equipo 'Congrés SK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
canserra Alineación oficial del equipo 'canserra' en el partido 0 - 2 Congrés SK Alineación oficial del equipo 'Congrés SK' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

canserra

Goles Goles

  • 120 Minuto 29 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 29, indicava inequívocament que en Peter Thomasson va saber trobar la xarxa rival. canserra desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En Carlo Zens va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabriel Rymko de canserra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Lucas Cerqueira va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Congrés SK

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 30 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Mauricio Martínez-Gómez.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Julio Gómez-Lama va estar a punt de posar per davant a Congrés amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lucas Cerqueira va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): José María Fernández va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 64, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lucas Cerqueira va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ewout van de Korput de Congrés va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Claus Bobingen de Congrés la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ewout van de Korput va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Salvador Prats.