Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vendetta Sicilia III (795066) - real albinoffi (308433) » 177514597: T24/J8/VI

Liga 177514597 Información oficial sobre el partido 177514597 en Hattrick

09.08.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 8 / VI.196 (14514)

Ball backets Alineación oficial del equipo 'Ball backets' en el partido 2 - 1 Atlético Talavera Alineación oficial del equipo 'Atlético Talavera' en el partido
Iván Gómez (6') 1 - 0
Jaime Acheros (32') 2 - 0
2 - 1 Trpimir O?ani? (37')
Ball backets Alineación oficial del equipo 'Ball backets' en el partido 2 - 1 Atlético Talavera Alineación oficial del equipo 'Atlético Talavera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ball backets Alineación oficial del equipo 'Ball backets' en el partido 0 - 2 Atlético Talavera Alineación oficial del equipo 'Atlético Talavera' en el partido
Tiene suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ball backets

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Corria el minut 6, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. backets s'avançava en el marcador després que en Iván Gómez xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de backets va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jaime Acheros, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 21 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Laurent Vergnaud, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pēteris Tračums de backets va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Jaime Acheros no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Jorge Conill no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Atlético Talavera

Goles Goles

  • 152 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Atlético va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Trpimir Ožanić va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Atlético va estar a punt d'empatar al 23 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Salvatore Oberti que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Atlético va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Trpimir Ožanić es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Fridolin Volmert quasi aconsegueix empatar per Atlético al minut 58, però Guenter Schupfur va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Barker Whelan per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 87, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hideki Takano de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Ville Kortesoja de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81 de partit, el jugador Trpimir Ožanić de Atlético es va lesionar lleugerament però va poder continuar.