Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

magic ángel 2.0 (799286) - Instinto Animal (48103) » 177510107: T24/J5/VI

Liga 177510107 Información oficial sobre el partido 177510107 en Hattrick

19.07.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 5 / VI.116 (14434)

Makelele Rules!! Alineación oficial del equipo 'Makelele Rules!!' en el partido 3 - 3 Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido
0 - 1 Rodrigo Delgado (6')
0 - 2 Pierluigi Canegallo (28')
José Manuel Pizzi (47') 1 - 2
1 - 3 Rembrandt Companjen (58')
Achille Di Battista (72') 2 - 3
Achille Di Battista (74') 3 - 3
Makelele Rules!! Alineación oficial del equipo 'Makelele Rules!!' en el partido 3 - 3 Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Makelele Rules!! Alineación oficial del equipo 'Makelele Rules!!' en el partido 1 - 2 Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido
Tiene suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,5 % 4,7 % 75,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Makelele Rules!!

Goles Goles

  • 103 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els seguidors del Makelele van tornar a saltar d'alegria al minut 47. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en José Manuel Pizzi que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): El Makelele no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Achille Di Battista es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jan-Hendrik Eipeldauer sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Achille Di Battista que, efectivament, va fer pujar el 3 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Makelele va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Achille Di Battista la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Makelele va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Fabrizio Amoruso va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Júlio Machete va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José Manuel Pizzi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Kedar Mustafa, als 66 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Makelele va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 75 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jan-Hendrik Eipeldauer ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olivér Dombóvári de Makelele la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Jan-Hendrik Eipeldauer de Makelele va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Federico Gómez va prendre el seu rol al minut 77.

Instinto Animal

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Animales va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 6. Rodrigo Delgado va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 28 de partit va donar a Animales l'avantatge per 0 - 2. Pierluigi Canegallo en va ser l'anotador.
  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Federico Gianninoni arribés a peus de Rembrandt Companjen, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Animales el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Reino Tootsen va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 57. En Federico Gianninoni va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 280 Minuto 59 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 59 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.