Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pollente.FC (125380) - Kill Frenzy (775854) » 177507884: T24/J9/VI

Liga 177507884 Información oficial sobre el partido 177507884 en Hattrick

16.08.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 9 / VI.76 (14394)

Taju Kage Porroko no jutsu! Alineación oficial del equipo 'Taju Kage Porroko no jutsu!' en el partido 1 - 0 Kill Frenzy Alineación oficial del equipo 'Kill Frenzy' en el partido
Hades Rodiño (24') 1 - 0
Taju Kage Porroko no jutsu! Alineación oficial del equipo 'Taju Kage Porroko no jutsu!' en el partido 1 - 0 Kill Frenzy Alineación oficial del equipo 'Kill Frenzy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Taju Kage Porroko no jutsu! Alineación oficial del equipo 'Taju Kage Porroko no jutsu!' en el partido 0 - 1 Kill Frenzy Alineación oficial del equipo 'Kill Frenzy' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taju Kage Porroko no jutsu!

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Hades Rodiño va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Porroko i marcant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Oscar Alcanzó quasi marca en una jugada assajada de córner que Manuel José Hernández havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Rustam Erlan Uulu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Constantino Queiruga va sortir coix del terreny de joc, substituït per Alfonso Alegre. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 35 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Hades Rodiño va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Raúl Pérez Miguel.

Kill Frenzy

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 56 (Ocasión de falta): El jugador visitant Manuel da Luz va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 56 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Frenzy creava perill des de la dreta al minut 86, però en Víctor Olivares, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ib Primdal desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paweł Sztyk de Frenzy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bruno Angrillo.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): Ichiro Fukuyama de Frenzy va abandonar el terreny de joc després de 53 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jörn Eichholz va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Frenzy va fer una substitució al minut 75. Jörn Eichholz va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Fahri Akyön.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Adriano Arcuato va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.