Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bermellar (794141) - LAS-BUKANERAS F.C (801954) » 177504448: T24/J1/VI

Liga 177504448 Información oficial sobre el partido 177504448 en Hattrick

21.06.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 1 / VI.15 (14333)

Bermellar Alineación oficial del equipo 'Bermellar' en el partido 4 - 0 RCD Mohave Alineación oficial del equipo 'RCD Mohave' en el partido
Antheunis Remmery (19') 1 - 0
Simon Rohde-Larsen (42') 2 - 0
Simon Rohde-Larsen (48') 3 - 0
Simon Rohde-Larsen (63') 4 - 0
Bermellar Alineación oficial del equipo 'Bermellar' en el partido 4 - 0 RCD Mohave Alineación oficial del equipo 'RCD Mohave' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bermellar Alineación oficial del equipo 'Bermellar' en el partido 1 - 1 RCD Mohave Alineación oficial del equipo 'RCD Mohave' en el partido
Tiene bastante suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,9 % 3,7 % 18,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bermellar

Goles Goles

  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Simon Rohde-Larsen va treure un córner llarg cap al segon pal que en Antheunis Remmery, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 130 Minuto 42 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Simon Rohde-Larsen va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 42 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 134 Minuto 48 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Bermellar i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 48 minuts de joc. Mentre en Simon Rohde-Larsen el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Bermellar va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Simon Rohde-Larsen va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): Al minut 33, Simon Rohde-Larsen gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ronnie Beunis de Bermellar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José María Bello Figueroa de Bermellar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39 de partit, Ronnie Beunis de Bermellar va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

RCD Mohave

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20 Iván Ciliberto va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Javier Sáenz de Tejada va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mohave van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Carroll Jackson va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mohave va anar a parar a la dreta de l'atac on en Chen Shih Tien, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego García de Mohave amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Iván Ciliberto de Mohave va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Malte Seiner va prendre el seu rol al minut 22.
  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): En Erik Sahlgren de Mohave va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Juan Enrique Molina Moreno va prendre el seu rol al minut 56.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Víctor Primo va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.