Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Red Thousand F.C. (772838) - Real Bartolidays (436249) » 177496993: T24/J3/V

Liga 177496993 Información oficial sobre el partido 177496993 en Hattrick

05.07.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 3 / V.138 (5651)

Ingobernables FC Alineación oficial del equipo 'Ingobernables FC' en el partido 1 - 4 Real Bartolidays Alineación oficial del equipo 'Real Bartolidays' en el partido
Or Eldar (23') 1 - 0
1 - 1 Fredericus Banhofer (41')
1 - 2 Fredericus Banhofer (56')
1 - 3 Imanol Sánchez (59')
1 - 4 Fredericus Banhofer (72')
Ingobernables FC Alineación oficial del equipo 'Ingobernables FC' en el partido 1 - 4 Real Bartolidays Alineación oficial del equipo 'Real Bartolidays' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ingobernables FC Alineación oficial del equipo 'Ingobernables FC' en el partido 0 - 1 Real Bartolidays Alineación oficial del equipo 'Real Bartolidays' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ingobernables FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): El jugador Or Eldar de Ingobernables es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Ingobernables va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Or Eldar va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El Ingobernables ho intentava per la dreta per mitjà de İsmail Lerzan, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ingobernables va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Emilio Felipe Moron va sortir per sobre el travesser.

Real Bartolidays

Goles Goles

  • 164 Minuto 41 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Fredericus Banhofer va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 174 Minuto 56 (Gol de penalti): Al minut 56 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Fredericus Banhofer va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Imanol Sánchez va augmentar l'avantatge de Bartolidays a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 72 pels visitants. En Fredericus Banhofer va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Bartolidays va estar a punt d'empatar al 38 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Fredericus Banhofer que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 209 Minuto 58 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Visar Buja? Un error clamorós seu va donar a Rafa Ávalos una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fredericus Banhofer després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marcelo Calloia va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Fredericus Banhofer de Bartolidays va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.