Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Que te ondulen! (120249) - Huelva F.C (309257) » 177496411: T24/J12/V

Liga 177496411 Información oficial sobre el partido 177496411 en Hattrick

06.09.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 12 / V.127 (5640)

Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido 0 - 0 Akkelarre Alineación oficial del equipo 'Akkelarre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido 2 - 1 Akkelarre Alineación oficial del equipo 'Akkelarre' en el partido
Tiene mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,9 % 3,7 % 18,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Que te ondulen!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): ondulen! per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Pablo Borràs va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Xuan Pombo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Isaac Zumárraga estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bertrand Goubin va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Nikolaj Christoffersen del ondulen! ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Akkelarre

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Miguel Cadreita que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 219 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Jupp Steinhoff va poder marcar per a Akkelarre en un servei de cantonada picat per en Juan Antonio Calatrava Barrio quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Es duien 59 minuts de partit jugats quan Jupp Steinhoff va estar a punt de posar per davant a Akkelarre amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio González va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ginton El-Abir de Akkelarre la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro González es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.