Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SuperPato FC (487948) - C.A.Sotomonte (486328) » 177494181: T24/J14/V

Liga 177494181 Información oficial sobre el partido 177494181 en Hattrick

20.09.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 14 / V.87 (5600)

Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 1 - 0 Davion Military Team Alineación oficial del equipo 'Davion Military Team' en el partido
Alberto Alas (27') 1 - 0
Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 1 - 0 Davion Military Team Alineación oficial del equipo 'Davion Military Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 2 - 0 Davion Military Team Alineación oficial del equipo 'Davion Military Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Cabaleiros

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per César Canals el va rematar Alberto Alas amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Cabaleiros va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Alejandro Villalvilla Martínez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Domenik Hülmbauer va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Lauge Thorsgaard per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 33 quan Harris Hoefakker de Cabaleiros gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Hannes Sepp, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Cabaleiros ho intentava per la dreta per mitjà de César Canals, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Harris Hoefakker de Cabaleiros va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Villalvilla Martínez de Cabaleiros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Davion Military Team

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 19 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Military va estar a punt de marcar quan Pío Ramírez va fer una passada impressionant a Marcelo Velasco, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): El Military va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Antonio Guajardo-Fajardo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Military va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jędrek Staszkiewicz, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Arthur Hoen de Military va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Arthur Hoen va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Cutrina de Military va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.