Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Canardo C.F. (439872) - La quinta del naranjito (313531) » 177490580: T24/J10/V

Liga 177490580 Información oficial sobre el partido 177490580 en Hattrick

23.08.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 10 / V.23 (5536)

Real Canardo C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canardo C.F.' en el partido 0 - 1 La quinta del naranjito Alineación oficial del equipo 'La quinta del naranjito' en el partido
0 - 1 Scott Small (65')
Real Canardo C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canardo C.F.' en el partido 0 - 1 La quinta del naranjito Alineación oficial del equipo 'La quinta del naranjito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Canardo C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Canardo C.F.' en el partido 2 - 1 La quinta del naranjito Alineación oficial del equipo 'La quinta del naranjito' en el partido
Tiene mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,2 % 2,4 % 16,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Canardo C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Javier Eznaurriza va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ignacio Cabarrús de Canardo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 76, però no va estar gaire encertat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): El jugador de Canardo Francisco Palop va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Óscar Guardiola va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Javier Eznaurriza va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

La quinta del naranjito

Goles Goles

  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Scott Small quedar desmarcat i marcar per a naranjito al minut 65. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Julián Ortiz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Carlos Andreu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En César Aedo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Carlos Andreu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Scott Small va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 71, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Rémi Feret de naranjito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): En Felipe Isola va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.