Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Arbi (489399) - Maccabi de Levantar FC (31076) » 177489768: T24/J2/V

Liga 177489768 Información oficial sobre el partido 177489768 en Hattrick

28.06.2008 14:00:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 2 / V.9 (5522)

Real Arbi Alineación oficial del equipo 'Real Arbi' en el partido 2 - 2 Atletico Copacabana Alineación oficial del equipo 'Atletico Copacabana' en el partido
0 - 1 Rafael Chicote (35')
León Zubeldia (39') 1 - 1
César Fariñas (60') 2 - 1
2 - 2 Umberto Diodato (89')
Real Arbi Alineación oficial del equipo 'Real Arbi' en el partido 2 - 2 Atletico Copacabana Alineación oficial del equipo 'Atletico Copacabana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Arbi Alineación oficial del equipo 'Real Arbi' en el partido 1 - 1 Atletico Copacabana Alineación oficial del equipo 'Atletico Copacabana' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,4 % 58,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Arbi

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): León Zubeldia s'emportà una gran ovació del públic local al minut 39, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 els aficionats van embogir quan en César Fariñas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Real.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Real va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Alfred Silski va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Rodríguez de Real la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Sistachs.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Marcos Regular ocupà el lloc d'en César Fariñas al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de Real quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Atletico Copacabana

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador de Copacabana Rafael Chicote va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 35 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 164 Minuto 89 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Umberto Diodato marqués l'empat. Al minut 89 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Copacabana va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Felipe Mañas va desviar el xut final de Gonzalo Villaseca després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 264 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Felipe Mañas en un penal llençat per en Umberto Diodato va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Rafael Chicote de Copacabana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 90 (Lesión): El jugador de Copacabana Viljar Lie va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Domenico Nicosia va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Umberto Diodato, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Tobias Forsberg no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.