Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los bacalaos (798068) - Farsa FC (437400) » 174820294: T24/R1

Copa 174820294 Información oficial sobre el partido 174820294 en Hattrick

18.06.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 1

AREAS TEAM Alineación oficial del equipo 'AREAS TEAM' en el partido 6 - 5 Yurus united Alineación oficial del equipo 'Yurus united' en el partido
3 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 3 / 5
0 / 1 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 2 / 2
2 / 2 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 1
1 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 2
4 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 1
48 % Posesión 45' 52 %
45 % Posesión 90' 55 %
Contraataques Nivel de táctica: 5 Táctica Normal
AREAS TEAM Alineación oficial del equipo 'AREAS TEAM' en el partido 6 - 5 Yurus united Alineación oficial del equipo 'Yurus united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AREAS TEAM Alineación oficial del equipo 'AREAS TEAM' en el partido 3 - 2 Yurus united Alineación oficial del equipo 'Yurus united' en el partido
Tiene bastante suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,3 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AREAS TEAM

Goles Goles

  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 42 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Nikolaos Kotsifakis, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el AREAS a l'empat.
  • 102 Minuto 60 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de AREAS van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Kai Hochwarter en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 113 Minuto 61 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Cleomácio Melo Souza de AREAS va aconseguir igualar el partit al minut 61, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Joery Praet va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 49 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Björn Fagerborn de AREAS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nikolaos Kotsifakis de AREAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Björn Fagerborn es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kai Hochwarter de AREAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Cleomácio Melo Souza de AREAS va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Joery Praet anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a AREAS.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Vasco Ferreiro anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a AREAS.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Nikolaos Kotsifakis de AREAS va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Marko Toroska de AREAS va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): El jugador de AREAS, Maximiliano Pecharromán, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.

Yurus united

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): En Jimmy Adolphus donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 30 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, united va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Bobby Philippens, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Bobby Philippens va augmentar l'avantatge de united a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del united que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Daniel Adamsdotter, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 91, quan en Daniel Adamsdotter va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 99 (Lesión): El jugador de united Jimmy Adolphus va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Lars Tellkvist va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Emidio Gallas ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Bobby Philippens anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a united.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Håkan Enetorp de united, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marko Toroska en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Daniel Adamsdotter de united anava molt fort i col·locat però Marko Toroska no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 5.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Jorge Recalde de united va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de united, Herbert Angel, col·locà la pilota just a les mans d'en Marko Toroska. El marcador: 5 - 5.
  • 059 Minuto 138 (Penalti fallado (fuera o parada)): Manuel Quintero, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Marko Toroska va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de united i 6 - 5 al marcador.