Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blue Jeans FC (435109) - La Robla '' (773162) » 174818337: T24/R1

Copa 174818337 Información oficial sobre el partido 174818337 en Hattrick

18.06.2008 12:15:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 1

Tamega Alineación oficial del equipo 'Tamega' en el partido 2 - 4 La Robla '' Alineación oficial del equipo 'La Robla ''' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tamega Alineación oficial del equipo 'Tamega' en el partido 1 - 0 La Robla '' Alineación oficial del equipo 'La Robla ''' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tamega

Goles Goles

  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ricardo González ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Tamega es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jarolím Sikora va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Nivaldo da Costa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jan Brobeck va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Nivaldo da Costa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Kenneth Sloan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 217 Minuto 106 (Ocasión evento especial cansancio): En Xilberte Casal treia dos pams de llengua del cansament. Al minut 106 hauria d'haver arribat a interceptar una passada però no va tenir esma per moure's. Per sort els seus companys van esmenar l'error.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mpourikas Tsokataridis de Tamega va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kenneth Sloan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83, Emil Iliev de Tamega va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 21 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jarolím Sikora va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Emil Iliev.
  • 095 Minuto 75 (Lesión): El jugador de Tamega Mpourikas Tsokataridis va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Gil Bispo va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Tamega, Claudio Darío Carletti, col·locà la pilota just a les mans d'en Nivaldo da Costa. El marcador: 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Tamega Zairo Anuar Noor Yadah va intentar enganyar Nivaldo da Costa amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Tamega Petar Dimitrov va intentar enganyar Nivaldo da Costa amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Tamega Elõd Röst no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nivaldo da Costa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Yoshihiro Inoue de Tamega va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.

La Robla ''

Goles Goles

  • 164 Minuto 79 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 79 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Robla. Gaëtan Bompart el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Robla van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jan-Albert Trompert va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): Al minut 20, Gilberto Lisboa de Robla va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nikos Drakopoulos de Robla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 104 (Lesión leve): En Marco Tamanza ocupà el lloc d'en Gaëtan Bompart al 104 minuts, dos minuts després que el jugador de Robla quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Augusto Bennato, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Robla, Augusto Bennato, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Robla Xilberte Casal va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jerry Adelfeldt de Robla va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Robla Petteri Springert no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Elõd Röst es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Robla Nikos Drakopoulos no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Elõd Röst es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 4.