Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletic Navas (991831) - Jormungand (799626) » 174818198: T24/R1

Copa 174818198 Información oficial sobre el partido 174818198 en Hattrick

18.06.2008 12:15:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 1

Atletic Navas Alineación oficial del equipo 'Atletic Navas' en el partido 3 - 4 Jormungand Alineación oficial del equipo 'Jormungand' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atletic Navas Alineación oficial del equipo 'Atletic Navas' en el partido 4 - 2 Jormungand Alineación oficial del equipo 'Jormungand' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,4 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletic Navas

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Atletic va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Subait Al-Talyani va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Mahmood Mansour va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Atletic empatava el partit, 2 a 2, al minut 47.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Atletic contenien la respiració mentre en Bertil Linskog s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Mahmood Mansour va entorpir al marcador d'en Víctor Burch per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lennaert Weijns es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 68 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Bjarne Gudmundsen va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Félix Berrios.

Jormungand

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador visitant Marcus Leefken va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 27 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Hana Abbas va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Hana Abbas va anar directament als peus de Raúl Padilla que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 3.
  • 170 Minuto 98 (Gol de falta): Jormungand va passar a dominar el partit per 3 - 4 després d'un golàs de falta de Juan Carlos Fargas.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Raúl Padilla va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rets Ļekats va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Enrique Moreno va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bautista Zúñiga de Jormungand es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Bautista Zúñiga se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Juan Luis Narbona després que el jugador de Jormungand li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.