Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pino Grande F.C. (777695) - Fullmoon AC (1415352) » 174817429: T24/R1

Copa 174817429 Información oficial sobre el partido 174817429 en Hattrick

18.06.2008 12:15:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 1

villita Alineación oficial del equipo 'villita' en el partido 2 - 6 Reox Alineación oficial del equipo 'Reox' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
villita Alineación oficial del equipo 'villita' en el partido 2 - 6 Reox Alineación oficial del equipo 'Reox' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,1 % 1,2 % 85,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villita

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): villita s'avançava al marcador al minut 10, després d'un rebot que va caçar en Inocencio Benquerencia per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Santiago Mateu es va introduir dins la defensa central al minut 23, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, David Descall de villita va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Al minut 60 en Inocencio Benquerencia va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Reox

Goles Goles

  • 150 Minuto 27 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Reox sembla que dona bons resultats perquè al minut 27, Alessandro Scalisi va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.
  • 164 Minuto 30 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Alessandro Scalisi marqués l'empat. Al minut 30 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): En Edvard Storås va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, Reox va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Enrique Maratos, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Passaven 81 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Alessandro Scalisi va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): Reox va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 6, quan Alessandro Scalisi va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 79 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Alessandro Scalisi al minut 79.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Edvard Storås de Reox va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sergio Maratos va prendre el seu rol al minut 77.