Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

luchadores2013 (1334001) - coloni neymar (437800) » 174814906: T24/R1

Copa 174814906 Información oficial sobre el partido 174814906 en Hattrick

18.06.2008 12:30:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 1

Trocos F.C. Alineación oficial del equipo 'Trocos F.C.' en el partido 3 - 1 escola s.ildefonso Alineación oficial del equipo 'escola s.ildefonso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Trocos F.C. Alineación oficial del equipo 'Trocos F.C.' en el partido 0 - 6 escola s.ildefonso Alineación oficial del equipo 'escola s.ildefonso' en el partido
Tiene bastante suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trocos F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 17 en Khairul Azuar bin Othman va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Florin Vlãsceanu podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Trocos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Thomas Hyby progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Trocos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Thomas Hyby progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 23 en Jonas Lindholt ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Khairul Azuar bin Othman el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Trocos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jonas Lindholt, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 75 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

escola s.ildefonso

Goles Goles

  • 151 Minuto 65 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 65 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Javier González Zorrilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 18 (Ocasión de falta): En René Dard va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El s.ildefonso creava perill des de la dreta al minut 34, però en Daniel Santa María, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Javier Cayo desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Arne Jähring va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Daniel Santa María no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del s.ildefonso va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Arne Jähring no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Janek Rzepecki.