Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los tumularios FC (1414595) - PaneteFC (798703) » 174814588: T24/R1

Copa 174814588 Información oficial sobre el partido 174814588 en Hattrick

18.06.2008 12:30:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 1

distroyer Alineación oficial del equipo 'distroyer' en el partido 3 - 5 Gazpacho United Alineación oficial del equipo 'Gazpacho United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
distroyer Alineación oficial del equipo 'distroyer' en el partido 0 - 2 Gazpacho United Alineación oficial del equipo 'Gazpacho United' en el partido
Tiene bastante suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

distroyer

Goles Goles

  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 82 minuts quan Gaétan Nelson va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a distroyer.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de distroyer va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergio Zanoli, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de distroyer va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sergio Zanoli, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Ramón Dostals de distroyer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Szervác Nemes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de distroyer, Nelson Oyola, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): José Ramón Dostals de distroyer, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alejandro Mantilla en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Szervác Nemes de distroyer anava molt fort i col·locat però Alejandro Mantilla no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Michel Vieri xutant per a distroyer va fer anar la pilota just on la volia, però Alejandro Mantilla, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Toni Rueda Ochoa de distroyer va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Gazpacho United

Goles Goles

  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sergio Zanoli no va poder aturar Mercurio Alonso de Gazpacho, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 33 el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Gazpacho va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Claudio Charlin va quedar-se sol davant el porter Nelson Oyola, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Joan Lluís Ausona va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 24, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nelson Oyola va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Per Mörnin que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Agis Teliomidis quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nelson Oyola, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Per Mörnin quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nelson Oyola, però la pilota va topar amb el travesser.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Agis Teliomidis anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Gazpacho.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Gazpacho, Claudio Charlin, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Elias Mattis de Gazpacho va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 4.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Piercarlo De Ceglie de Gazpacho va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Alejandro Mantilla va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.