Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Elgorriaga Bidasoa (1372496) - L'Hospitalet C.F. (31186) » 174814381: T24/R1

Copa 174814381 Información oficial sobre el partido 174814381 en Hattrick

18.06.2008 12:30:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 1

BEYTON Alineación oficial del equipo 'BEYTON' en el partido 2 - 1 Super Logroñés Alineación oficial del equipo 'Super Logroñés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BEYTON Alineación oficial del equipo 'BEYTON' en el partido 1 - 3 Super Logroñés Alineación oficial del equipo 'Super Logroñés' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BEYTON

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Passat el minut 35 de joc, Nuno Rua facilitava les coses al BEYTON amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Els seguidors del BEYTON contenien la respiració mentre en Pablo Romero s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): BEYTON van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però Agamemnon Kaikas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Koenmar Odewald va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de BEYTON.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): BEYTON enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 207 Minuto 50 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): BEYTON va ser a punt de marcar al minut 50, quan el seu jugador Nuno Rua va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Juho Ruokamo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Diego Vispieres va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Koenmar Odewald gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Diego Vispieres va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Super Logroñés

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Miguel Barraquer de Logroñés va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Pulpeiro Barreras, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Logroñés va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 49, quan Diego Llamas va quedar-se sol davant el porter Joran Ampe, però aquest va poder aturar el xut.