Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

flash back (1434021) - los furia (991717) » 174814014: T24/R1

Copa 174814014 Información oficial sobre el partido 174814014 en Hattrick

18.06.2008 12:30:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 1

flash back Alineación oficial del equipo 'flash back' en el partido 2 - 1 F.C. Muiñeira Alineación oficial del equipo 'F.C. Muiñeira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
flash back Alineación oficial del equipo 'flash back' en el partido 0 - 2 F.C. Muiñeira Alineación oficial del equipo 'F.C. Muiñeira' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

flash back

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): En Donatus Walko entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al flash, un peu providencial d'en Yona Idan va situar el 1-0 al panell digital.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Meinte Wolkers va donar a flash un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): flash van sortir al contraatac amb encert al minut 33, però Alfredo Freire no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Donatus Walko de flash la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luca Grasseni de flash va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

F.C. Muiñeira

Goles Goles

  • 164 Minuto 63 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Muiñeira al minut 63. Leonardo Sarachaga va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Dalmiro da Queimada quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Ricardo Urizar quasi aconsegueix empatar per Muiñeira al minut 32, però Joseph MacDougall va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Muiñeira va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 75, quan Ricardo Urizar va quedar-se sol davant el porter Joseph MacDougall, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 76 (Ocasión de falta): Leonardo Sarachaga va xutar magistralment una falta al minut 76 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Francisco Javier Iglesia va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Carlos Heredia.