Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villa-Nike (1437743) - Teide C. F. (30602) » 174813989: T24/R1

Copa 174813989 Información oficial sobre el partido 174813989 en Hattrick

18.06.2008 12:30:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 1

Kebrantahuezoz Alineación oficial del equipo 'Kebrantahuezoz' en el partido 6 - 5 slik-team Alineación oficial del equipo 'slik-team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kebrantahuezoz Alineación oficial del equipo 'Kebrantahuezoz' en el partido 1 - 0 slik-team Alineación oficial del equipo 'slik-team' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kebrantahuezoz

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Kebrantahuezoz s'avançava al marcador al minut 11, després d'un rebot que va caçar en Petre Muresan per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Petre Muresan va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gaizka Carvallo per poc que no incrementa el marcador al minut 57. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Saúl Valero va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 209 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Iván Sueiras van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Petre Muresan a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 87 per blocar una centrada d'en Gaizka Carvallo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kebrantahuezoz.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Chris Houston va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Jesper Overgaard de Kebrantahuezoz, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Saúl Valero en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Petre Muresan de Kebrantahuezoz, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Saúl Valero en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Jan Orenstål de Kebrantahuezoz, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Saúl Valero en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 4.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Kebrantahuezoz Ferran Grau, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Saúl Valero. El marcador continuava 6 - 5.

slik-team

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): Assi Chazan va marcar al minut 13 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.
  • 109 Minuto 56 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Iván Sueiras es va complicar la vida al minut 56 intentant esquivar Petre Muresan en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Kebrantahuezoz, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 85 minuts Andrzej Budek va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Jörgen Rundmo de slik-team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Junior Gregory va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Martín Balenciaga va clavar el 4 - 4 per a slik-team amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de slik-team Saúl Valero, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Shuki Kashtan. El marcador continuava 5 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de slik-team, Jörgen Rundmo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de slik-team Assi Chazan, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Shuki Kashtan. El marcador continuava 6 - 5.