Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

carabirubi C.F (440064) - Real Jaen FC 2 (311275) » 174811959: T24/R1

Copa 174811959 Información oficial sobre el partido 174811959 en Hattrick

18.06.2008 12:45:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 1

carabirubi C.F Alineación oficial del equipo 'carabirubi C.F' en el partido 1 - 6 Sporting de Xixon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Xixon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
carabirubi C.F Alineación oficial del equipo 'carabirubi C.F' en el partido 0 - 7 Sporting de Xixon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Xixon' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

carabirubi C.F

Goles Goles

  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): José Sol de carabirubi va demostrar les seves habilitats al minut 62 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 57 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 57. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Zoltán Nádor la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Redondo de carabirubi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Augusto do Carmo de carabirubi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Passats 22 minuts de joc, en Dennis Orkney de carabirubi va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Sporting de Xixon

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sporting prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en José Eduardo Valdivieso.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Víctor Aguiar de Luque, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Nelu Gheorghe va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 50, Sporting va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser José Eduardo Valdivieso.
  • 105 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 76, José Eduardo Valdivieso va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Nelu Gheorghe que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 5. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, un xut de Nelu Gheorghe des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pablo Rosales. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 61 (Lesión): Sporting es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Víctor Aguiar de Luque no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gonzalo Barrios al camp.