Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OTREBLA C.F. (988032) - familar f c (310200) » 174810286: T24/R1

Copa 174810286 Información oficial sobre el partido 174810286 en Hattrick

18.06.2008 12:45:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 1

Cyrsa Alineación oficial del equipo 'Cyrsa' en el partido 0 - 3 VicKoR_TeaM Alineación oficial del equipo 'VicKoR_TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Cyrsa Alineación oficial del equipo 'Cyrsa' en el partido 0 - 6 VicKoR_TeaM Alineación oficial del equipo 'VicKoR_TeaM' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cyrsa

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Nuno Carvão de Cyrsa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

VicKoR_TeaM

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 8, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Zafir Tamstani es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): En Alcides García entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al VicKoR_TeaM, un peu providencial d'en Pedro César Saura va situar el 0-2 al panell digital.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Buda Farkas, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 30 (Ocasión de penalti): Alberto Garcia de VicKoR_TeaM va fallar un penal al minut 30. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Brian Man es va quedar sol davant del porter, al minut 35. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Buda Farkas al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Zafir Tamstani va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.