Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

the charlis (122726) - Skydy F C (437957) » 174808348: T24/R1

Copa 174808348 Información oficial sobre el partido 174808348 en Hattrick

18.06.2008 12:45:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 1

Patatons team Alineación oficial del equipo 'Patatons team' en el partido 0 - 6 Los Hotros Alineación oficial del equipo 'Los Hotros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Patatons team Alineación oficial del equipo 'Patatons team' en el partido 0 - 5 Los Hotros Alineación oficial del equipo 'Los Hotros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patatons team

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): El Patatons va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En George Capelhorn la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Cancela de Patatons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Hotros

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Óscar Luso quedar desmarcat i marcar per a Hotros al minut 21. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 180 Minuto 47 (Gol de falta): Passaven 47 minuts quan en Manuel Colmenarejo va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Edelberto Maracá de Hotros va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 59. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Özgün Bengin, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Manuel Colmenarejo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Özgün Bengin va augmentar l'avantatge de Hotros a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Hotros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kazim Back va desviar el xut final de Roberto Carlos Albiñana després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Hotros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Martí Barrero va quedar-se sol davant el porter Kazim Back, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Hotros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Manuel Colmenarejo va quedar-se sol davant el porter Kazim Back, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martí Barrero de Hotros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones