Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.I.I.A. F.C (1434610) - BD-Boys United Barcelona CAT (47655) » 174808168: T24/R1

Copa 174808168 Información oficial sobre el partido 174808168 en Hattrick

18.06.2008 12:45:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 1

ESTOeselKOLMO CF Alineación oficial del equipo 'ESTOeselKOLMO CF' en el partido 0 - 10 Morcipapas F.C. Alineación oficial del equipo 'Morcipapas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
ESTOeselKOLMO CF Alineación oficial del equipo 'ESTOeselKOLMO CF' en el partido 0 - 9 Morcipapas F.C. Alineación oficial del equipo 'Morcipapas F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESTOeselKOLMO CF

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Miquel Duran va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Elazar Berenguel.

Morcipapas F.C.

Goles Goles

  • 136 Minuto 6 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Cesc Danes es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Fiorenzo Diano per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 6 passava a ser 0 - 1.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Genís Bennasar de Morcipapas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 7 de partit.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al 20 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Morcipapas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Juan Ángel Aladro es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, Duncan Firth va augmentar l'avantatge de Morcipapas a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, Francisco Blánquez Pérez va augmentar l'avantatge de Morcipapas a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Passaven 48 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Genís Bennasar va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Genís Bennasar de Morcipapas va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 7 per als visitants al minut 89.
  • 107 Minuto 90 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Duncan Firth! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 0 - 8.
  • 137 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 90 en Francisco Blánquez Pérez va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Oskar Poels podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 9 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Fabián Balboa de Morcipapas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 10 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Oscar Elordi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Fiorenzo Diano, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Duncan Firth de Morcipapas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.