Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuckencios33 (119074) - racing morojuan (30783) » 171704709: T23/R6

Copa 171704709 Información oficial sobre el partido 171704709 en Hattrick

02.04.2008 12:00:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 6

Racing Petankas Alineación oficial del equipo 'Racing Petankas' en el partido 1 - 2 racing morojuan Alineación oficial del equipo 'racing morojuan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Petankas Alineación oficial del equipo 'Racing Petankas' en el partido 1 - 1 racing morojuan Alineación oficial del equipo 'racing morojuan' en el partido
Tiene un resultado normal 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,1 % 62,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Petankas

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 71 per blocar una centrada d'en Diego Segundo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Petankas.

racing morojuan

Goles Goles

  • 109 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Daniel Alcalde es va complicar la vida al minut 37 intentant esquivar Ludvig Nikolaisen en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Petankas, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 162 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Francisco Catalano per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 119 Minuto 92 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Iván Gavín va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 92.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Antoine Lafourcade va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dídac Canuda va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Antoine Lafourcade, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): morojuan va estar a punt d'empatar al 38 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Iván Gavín que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): morojuan va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Dídac Canuda va desviar el xut final de Iván Gavín després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tanausú Quirós de morojuan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Vicens de morojuan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Beni Badorf de morojuan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.