Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. E. Kdàvers (121458) - Kaiser Soze F.C. (487461) » 171180976: T23/R4

Copa 171180976 Información oficial sobre el partido 171180976 en Hattrick

19.03.2008 12:00:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 4

C. E. Kdàvers Alineación oficial del equipo 'C. E. Kdàvers' en el partido 1 - 3 IBLOKO FUTBOLARIS Alineación oficial del equipo 'IBLOKO FUTBOLARIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C. E. Kdàvers Alineación oficial del equipo 'C. E. Kdàvers' en el partido 1 - 4 IBLOKO FUTBOLARIS Alineación oficial del equipo 'IBLOKO FUTBOLARIS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. E. Kdàvers

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Passat el minut 41 de joc, Ricardo Navarrete facilitava les coses al Kdàvers amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 45 (Ocasión por el centro): En Tommy Fyhrbratt va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kdàvers se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andre Ziegelwanger de Kdàvers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Ignacio Torre.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Passats 79 minuts de joc, en Miquel Corminas de Kdàvers va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

IBLOKO FUTBOLARIS

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb 41 minuts jugats, David Manoury de FUTBOLARIS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Philippe Reffner quedar desmarcat i marcar per a FUTBOLARIS al minut 77. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. David Manoury va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en David Manoury va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 216 Minuto 45 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Òscar Gradín va ser clau en la jugada d'atac de FUTBOLARIS al minut 45, quan ell mateix va fer una passada brutal a Carlos Pineda, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Philippe Reffner de FUTBOLARIS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Guy van IJssel de FUTBOLARIS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.