Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic club getafe (489500) - Joecara United (125164) » 171180005: T23/R4

Copa 171180005 Información oficial sobre el partido 171180005 en Hattrick

19.03.2008 12:00:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 4

filósofos cuánticos Alineación oficial del equipo 'filósofos cuánticos' en el partido 3 - 2 FUYAS TIM Alineación oficial del equipo 'FUYAS TIM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
filósofos cuánticos Alineación oficial del equipo 'filósofos cuánticos' en el partido 0 - 3 FUYAS TIM Alineación oficial del equipo 'FUYAS TIM' en el partido
Tiene bastante suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

filósofos cuánticos

Goles Goles

  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, Mohd Rizal bin bin Raja Yahya va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Filcu va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 84 Rafel Oriol va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Filcu, atacant per l'esquerra al minut 90, va aprofitar el magnífic llançament de Alexei Koryagin per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Ajtony Frei de Filcu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Lars Pettersson va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mohd Rizal bin bin Raja Yahya.

FUYAS TIM

Goles Goles

  • 139 Minuto 61 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de FUYAS Ian MacNeilage va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Bjarke Grimm va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 1 al marcador.
  • 164 Minuto 87 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Darren Stammers va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Timoteo Artime quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Marcel Luchian, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Miguel Alcaide no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): FUYAS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marcel Luchian va desviar el xut final de Rubén Domínguez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Miguel Alcaide de FUYAS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julien Belli.
  • 512 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Julien Belli de FUYAS per doble groga al minut 57.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Timoteo Artime de FUYAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Semblava que Rubén Domínguez s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.