Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

recreativo petaesfinters (121627) - Deportivo Republicano (124224) » 170914289: T23/R3

Copa 170914289 Información oficial sobre el partido 170914289 en Hattrick

12.03.2008 12:00:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 3

recreativo petaesfinters Alineación oficial del equipo 'recreativo petaesfinters' en el partido 1 - 2 ABsoLuT TrAnCe Alineación oficial del equipo 'ABsoLuT TrAnCe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
recreativo petaesfinters Alineación oficial del equipo 'recreativo petaesfinters' en el partido 1 - 0 ABsoLuT TrAnCe Alineación oficial del equipo 'ABsoLuT TrAnCe' en el partido
Tiene un resultado normal 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

recreativo petaesfinters

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Heinz Eder va poder marcar per a petaesfinters en un servei de cantonada picat per en Vito Eipe quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bartłomiej Piechniak va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Al minut 100, Malcolm Kaye arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Malcolm Kaye de petaesfinters va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 102 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Vito Eipe va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Miguel Ángel Ayetxu.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Óscar Echeverría, que no va rendir al seu nivell habitual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Wilhelm Arwe de petaesfinters va superar Šime Parać, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 1 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de petaesfinters Mikhail Guzhev va intentar enganyar Šime Parać amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Bartłomiej Piechniak xutant per a petaesfinters va fer anar la pilota just on la volia, però Šime Parać, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Marvin Stormarn de petaesfinters anava molt fort i col·locat però Šime Parać no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de petaesfinters Malcolm Kaye va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

ABsoLuT TrAnCe

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ABsoLuT va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alfredo Yerga va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): ABsoLuT van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Olli-Pekka Heino des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Yerga de ABsoLuT es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 101, Antonio Paz Ramos de ABsoLuT va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 72 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Uriel Orejas Camara, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Uriel Orejas Camara de ABsoLuT va executar el tir amb una gran tècnica posant el 1 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de ABsoLuT Olli-Pekka Heino, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mauro Fernández Solar. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jan Andrei, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Mauro Fernández Solar va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de ABsoLuT i 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de ABsoLuT, Francisco Matesanz, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de ABsoLuT, Alfredo Yerga, col·locà la pilota just a les mans d'en Mauro Fernández Solar. El marcador: 1 - 2.