Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tycho Brahe (492552) - Guanadoo (490928) » 170913429: T23/R3

Copa 170913429 Información oficial sobre el partido 170913429 en Hattrick

12.03.2008 12:00:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 3

Tycho Brahe Alineación oficial del equipo 'Tycho Brahe' en el partido 0 - 3 Guanadoo Alineación oficial del equipo 'Guanadoo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tycho Brahe Alineación oficial del equipo 'Tycho Brahe' en el partido 1 - 1 Guanadoo Alineación oficial del equipo 'Guanadoo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,6 % 11,5 % 23,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tycho Brahe

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tycho va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rodrigo Cañas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Rodrigo Cañas va entorpir al marcador d'en Enrique Alonso per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Enrique Alonso de Tycho va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Rodrigo Cañas al minut 38 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Tycho va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Jaime Polanco va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jovesa Suniara i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Tycho, però el xut de Rodrigo Cañas va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Alonso de Tycho es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 80, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83, Jaime Polanco de Tycho es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Guanadoo

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Guanadoo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Francisco Díez.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 57, Guanadoo va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Francisco Díez.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al 58 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Guanadoo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Francisco Díez es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Samy Delval va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Isaías Duero va aconseguir desviar el seu xut a córner.