Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lokomotiv Lleida (799230) - España de Cueto (437524) » 170913058: T23/R3

Copa 170913058 Información oficial sobre el partido 170913058 en Hattrick

12.03.2008 12:00:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 3

Xungos All Stars Alineación oficial del equipo 'Xungos All Stars' en el partido 5 - 4 España de Cueto Alineación oficial del equipo 'España de Cueto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xungos All Stars Alineación oficial del equipo 'Xungos All Stars' en el partido 0 - 1 España de Cueto Alineación oficial del equipo 'España de Cueto' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xungos All Stars

Goles Goles

  • 108 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible (general)): Eneko Sánchez de Xungos va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Elias Heinis que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 2 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Xungos, l'equip va recuperar la pilota al minut 2 i va contraatacar. En Elias Heinis va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Xungos sortien al contraatac. La falta llançada per Jesús Lechuga va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Reinfried Weirich, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 236 Minuto 92 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Paolo Panconesi va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 92 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cyril Bourhis.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Passats 41 minuts de joc, en Alberto de la Rosa de Xungos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Jesús Lechuga xutant per a Xungos va fer anar la pilota just on la volia, però Honoré Bernard, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Xungos Koldo Matías no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Honoré Bernard es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Humberto Paiva va clavar el 3 - 3 per a Xungos amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Xungos Cyril Bourhis no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Honoré Bernard es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Xungos Reinfried Weirich va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Xungos Richard Fitters, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Honoré Bernard. El marcador continuava 4 - 4.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): Elias Heinis de Xungos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Honoré Bernard en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.

España de Cueto

Goles Goles

  • 160 Minuto 78 (Gol de falta): España, al minut 78, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Rasmus Martinsson.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Rasmus Martinsson va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 24. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): España va estar a punt d'empatar al 68 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Benedetto Stella que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 72, en un 1 contra 1 amb el porter, però Alberto de la Rosa va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Paolo Panconesi des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rasmus Martinsson de España va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): España es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que David Rada Collado no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Simeón Mouré al camp.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Rasmus Martinsson va clavar el 1 - 2 per a España amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Benedetto Stella de España, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alberto de la Rosa en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de España Cândido Cadete va intentar enganyar Alberto de la Rosa amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de España Alexander Guzik no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alberto de la Rosa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ismail El-Omar de España anava molt fort i col·locat però Alberto de la Rosa no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de España Mauro del Bosque va intentar enganyar Alberto de la Rosa amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 059 Minuto 138 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Paolo Panconesi xutant per a España va fer anar la pilota just on la volia, però Alberto de la Rosa, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.