Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

freditopia (776510) - radiobigworld (121889) » 170912162: T23/R3

Copa 170912162 Información oficial sobre el partido 170912162 en Hattrick

12.03.2008 12:00:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 3

freditopia Alineación oficial del equipo 'freditopia' en el partido 2 - 6 Leeds HT Alineación oficial del equipo 'Leeds HT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
freditopia Alineación oficial del equipo 'freditopia' en el partido 2 - 5 Leeds HT Alineación oficial del equipo 'Leeds HT' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

freditopia

Goles Goles

  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Luke Stevenhagen de freditopia va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 101 Minuto 71 (Gol por el centro): Luís Pedro Rebocho de freditopia va demostrar les seves habilitats al minut 71 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paolo Bontempi de freditopia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Leeds HT

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Celestyn Cymbor va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 39 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 39 pels visitants. En Niccolò Rebolini va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 184 Minuto 43 (Gol de penalti): Passaven 43 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Niccolò Rebolini va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Herminio Balay de Leeds va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 52. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 119 Minuto 66 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Niccolò Rebolini sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Zhan Swee Pheng que, efectivament, va fer pujar el 1 - 5!
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Per Aasen va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 77, i va fer pujar el 2 - 6 per a Leeds.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Leeds va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan David Charrier va quedar-se sol davant el porter Juan Miguel Milán Borja, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Juan Miguel Milán Borja va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Zhan Swee Pheng, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Celestyn Cymbor de Leeds amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 30 va fer que Bela Popa de Leeds hagués d'abandonar el terreny de joc. Juan Mato va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Per Aasen probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.