Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Oscense (311336) - UD Aldaia (491569) » 170910681: T23/R3

Copa 170910681 Información oficial sobre el partido 170910681 en Hattrick

12.03.2008 12:00:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 3

AT. CARPETANA Alineación oficial del equipo 'AT. CARPETANA' en el partido 5 - 4 Los Rinchones Alineación oficial del equipo 'Los Rinchones' en el partido
2 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 7
0 / 0 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 2
0 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 5
2 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
2 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 1
38 % Posesión 45' 62 %
38 % Posesión 90' 62 %
Atacar por el centro Nivel de táctica: 7 Táctica Presionar Nivel de táctica: 7
AT. CARPETANA Alineación oficial del equipo 'AT. CARPETANA' en el partido 5 - 4 Los Rinchones Alineación oficial del equipo 'Los Rinchones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AT. CARPETANA Alineación oficial del equipo 'AT. CARPETANA' en el partido 0 - 4 Los Rinchones Alineación oficial del equipo 'Los Rinchones' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AT. CARPETANA

Goles Goles

  • 105 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Raúl Gallegos rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Vladimir Došen, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): CARPETANA va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Julián Manghy, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Raúl Gallegos que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): CARPETANA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Walt Rietkerk va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Tang Zu de CARPETANA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 26 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Tang Zu de CARPETANA per doble groga al minut 26.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Scott Johnston de CARPETANA va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de CARPETANA Vladimir Došen va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Neidhart Wakenitz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Walt Rietkerk de CARPETANA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Leopoldo Sánchez Barea en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Julián Manghy, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Leopoldo Sánchez Barea va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de CARPETANA i 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de CARPETANA Lope Doñamaría va intentar enganyar Leopoldo Sánchez Barea amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): En Giancarlo Hartert anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a CARPETANA.

Los Rinchones

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 22, quan Gabriel Riba va posar els visitants Rinchones per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 69 minuts Ricard Aiguadé va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Emilio Tamayo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 86, quan en Ricard Aiguadé va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Rinchones va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lope Doñamaría va desviar el xut final de Gabriel Riba després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Mario Rentera va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lope Doñamaría, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 117 (Ocasión por la derecha): En Chuse Lois del Viejo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 118 (Lesión grave): Antonio Cerro, de Rinchones, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Leopoldo Sánchez Barea el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 75 (Evento clima: sol, OK técnico): En Alberto Romojaro va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 114 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Lucien von Mecklenburg ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Rinchones, Gabriel Riba, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Rinchones, Mario Rentera, col·locà la pilota just a les mans d'en Lope Doñamaría. El marcador: 2 - 3.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Alberto Romojaro va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Rinchones a la tanda de penals: 3 - 4!
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Guillermo Rodríguez va xutar fora per a Rinchones, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Rinchones, Ricard Aiguadé, col·locà la pilota just a les mans d'en Lope Doñamaría. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 136 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Luis Artime de Rinchones va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 139 (Penalti fallado (fuera o parada)): Lucien von Mecklenburg, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Lope Doñamaría va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Rinchones i 5 - 4 al marcador.