Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

athletic 11 (776852) - pabloscojos.F.C. (122593) » 170624464: T23/R2

Copa 170624464 Información oficial sobre el partido 170624464 en Hattrick

05.03.2008 12:00:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 2

Kontainer FC Alineación oficial del equipo 'Kontainer FC' en el partido 1 - 5 C.C.SIMA Alineación oficial del equipo 'C.C.SIMA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kontainer FC Alineación oficial del equipo 'Kontainer FC' en el partido 1 - 0 C.C.SIMA Alineación oficial del equipo 'C.C.SIMA' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kontainer FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 59 (Gol por la derecha): Després de 59 minuts de partit, Julián Ferreiro igualava per Kontainer en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tadeu Veiga Prado va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Kontainer Pierluigi Vezzani quasi va assolir l'empat al minut 22 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després de 25 minuts, Martin Rosenstrand va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): Kontainer per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 104, quan Víctor Fabana va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Pierluigi Vezzani de Kontainer va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 23 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Pierluigi Vezzani va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Fabana de Kontainer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Inghard Hessisch de Kontainer va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Esteve Gisbert, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Felix Leonte va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Kontainer i 1 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jordi Moreno-Roldán, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Felix Leonte va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Kontainer i 1 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Víctor Fabana xutant per a Kontainer va fer anar la pilota just on la volia, però Felix Leonte, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Kontainer Paco Bravo va intentar enganyar Felix Leonte amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 4.

C.C.SIMA

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 16 minuts quan Heraclio Janampa va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a C.C.SIMA.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 49 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Fredrik Tranhult va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Roger Antona.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de C.C.SIMA Bob Hartert no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Inghard Hessisch es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Jonathan Azabache anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 3 per a C.C.SIMA.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Felix Leonte de C.C.SIMA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Inghard Hessisch en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Massimo Baraldi xutant per a C.C.SIMA va fer anar la pilota just on la volia, però Inghard Hessisch, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Artemio Oberto va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 5.