Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gambiteros F.C. (493433) - Los Putus Amos (440430) » 170623770: T23/R2

Copa 170623770 Información oficial sobre el partido 170623770 en Hattrick

05.03.2008 12:00:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 2

boadilla cf Alineación oficial del equipo 'boadilla cf' en el partido 2 - 3 miravalles F.C Alineación oficial del equipo 'miravalles F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
boadilla cf Alineación oficial del equipo 'boadilla cf' en el partido 2 - 1 miravalles F.C Alineación oficial del equipo 'miravalles F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

boadilla cf

Goles Goles

  • 105 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Slávek Bílý va descol·locar totalment la defensa contrària i Leonard Zobek no va perdonar i va marcar el 1 - 2.
  • 112 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del boadilla s'esgargamellaven dempeus per esperonar Emmanuel Dusserre que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 61 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Leonard Zobek va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro López Gil.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77, Slávek Bílý de boadilla es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

miravalles F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): miravalles agafava avantatge al minut 15 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Pedro Cabriales amb mestria.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Ignacio Morales va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a miravalles.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Passats 80 minuts de partit, miravalles es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Gerard Figueroa es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pablo Trujillo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 240 Minuto 43 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de miravalles van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 43 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ignacio Morales, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 281 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Al minut 45 de partit, Xavier Llutart va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Samo Debevec de miravalles va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.