Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

esporting de guevejar (989694) - IkerIkerIker (309683) » 170623664: T23/R2

Copa 170623664 Información oficial sobre el partido 170623664 en Hattrick

05.03.2008 12:00:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 2

mariscal Alineación oficial del equipo 'mariscal' en el partido 1 - 3 Unforgettable Fire Alineación oficial del equipo 'Unforgettable Fire' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mariscal Alineación oficial del equipo 'mariscal' en el partido 1 - 1 Unforgettable Fire Alineación oficial del equipo 'Unforgettable Fire' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,5 % 17,2 % 57,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mariscal

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 14 (Ocasión de penalti): mariscal es va veure beneficiat per la polèmica al minut 14, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Jorge Moreno va relliscar al moment de fer el xut i el porter Roberto Ruperti no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): mariscal va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Ramiro Gómez en un 1 contra 1 amb el porter Roberto Ruperti, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): mariscal va estar a punt de posar-se per davant al minut 94 però Walter Nelli va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de mariscal Jorge Moreno no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Roberto Ruperti es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ricardo Suárez, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Roberto Ruperti va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de mariscal i 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Mats Opmann, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Roberto Ruperti va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de mariscal i 1 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de mariscal Federico Ramírez Guzmán va intentar enganyar Roberto Ruperti amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 3.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de mariscal, Miguel Ramiro Gómez, col·locà la pilota just a les mans d'en Roberto Ruperti. El marcador: 1 - 3.

Unforgettable Fire

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Fire van sortir al contraatac al minut 48, però Wisis Eicher va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 92 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Miro Moula va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 273 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Borzysław Woldański va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Martí Raventos, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Héctor Adolfo Basualdo de Fire va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Fire, Wisis Eicher, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Adán Lecaroz de Fire, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Martí Raventos en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Alejandro Desplá va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 3.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Máté Zoltai de Fire anava molt fort i col·locat però Martí Raventos no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 3.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Fire Martin Richardsson va intentar enganyar Martí Raventos amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 3.