Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pau&MarcGasol (121833) - Althani Boys (120696) » 170623027: T23/R2

Copa 170623027 Información oficial sobre el partido 170623027 en Hattrick

05.03.2008 12:00:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 2

casavieja f.c. Alineación oficial del equipo 'casavieja f.c.' en el partido 1 - 0 ventorrillo Alineación oficial del equipo 'ventorrillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
casavieja f.c. Alineación oficial del equipo 'casavieja f.c.' en el partido 1 - 1 ventorrillo Alineación oficial del equipo 'ventorrillo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

casavieja f.c.

Goles Goles

  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador Ramon Huizinga de casavieja, després de 44 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): casavieja va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ramon Huizinga en un 1 contra 1 amb el porter Jaime Ruiz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el casavieja sortien al contraatac. La falta llançada per Gerard Rougemont va sortir força alta sense massa perill.
  • 232 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Passaven 45 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ramon Huizinga va rematar alt.
  • 233 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ramon Huizinga va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): Gerard Rougemont va sorprendre Jaime Ruiz amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Valentin Cãrbunaru, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miikka Kurkinen de casavieja va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 45 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Oleg Gayda, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

ventorrillo

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Urmas Karvonen de ventorrillo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jukka Kasso va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Avraam Antzas.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Samuel Villalta que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.