Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real cleopatra (118205) - El Gran Rey (122601) » 170622527: T23/R2

Copa 170622527 Información oficial sobre el partido 170622527 en Hattrick

05.03.2008 12:00:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 2

Patanes CB Alineación oficial del equipo 'Patanes CB' en el partido 1 - 7 Chocolate Sexy Alineación oficial del equipo 'Chocolate Sexy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Patanes CB Alineación oficial del equipo 'Patanes CB' en el partido 1 - 7 Chocolate Sexy Alineación oficial del equipo 'Chocolate Sexy' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patanes CB

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Irfan Karabeg sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Diego Hidalgo que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 109 Minuto 8 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Diego Gota es va complicar la vida al minut 8 intentant esquivar Emosi Anderson en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Chocolate, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Patanes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gabriel Nicolae ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Gabriel Nicolae va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Patanes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Lapeña Gómez de Patanes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Diego Sanzol de Patanes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Passats 88 minuts de joc, en Emiliano Castanon de Patanes va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Chocolate Sexy

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Passats 25 minuts de partit, Chocolate es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Tygo Smit es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Iván Torreblanca va aprofitar un error defensiu al minut 51, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Chocolate.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Felicio Díez, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Iván Torreblanca va augmentar l'avantatge de Chocolate a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, Chocolate va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Emosi Anderson.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Al minut 90 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Tanakom Chaibadarn va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tanakom Chaibadarn que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thomas Öhström de Chocolate amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.