Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Veriña CF (996034) - F.C. OKUPA (434833) » 170619568: T23/R2

Copa 170619568 Información oficial sobre el partido 170619568 en Hattrick

05.03.2008 12:15:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 2

El NeNe MeNò S.A.D. Alineación oficial del equipo 'El NeNe MeNò S.A.D.' en el partido 2 - 5 F.C. OKUPA Alineación oficial del equipo 'F.C. OKUPA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El NeNe MeNò S.A.D. Alineación oficial del equipo 'El NeNe MeNò S.A.D.' en el partido 1 - 1 F.C. OKUPA Alineación oficial del equipo 'F.C. OKUPA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El NeNe MeNò S.A.D.

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Després de 31 minuts de partit, Nicola Anania igualava per IZAN en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gerardo Poli va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Velasco Aguilera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Henri Hagsberg va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jordi Serra rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jordi Serra! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): IZAN va estar a punt de posar-se per davant al minut 73 però Nicola Anania va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Velasco Aguilera de IZAN es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerardo Poli.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Musa Issa Mahmoud de IZAN va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Gerardo Poli va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Lasse Bakkeskov de IZAN anava molt fort i col·locat però Antonio Pérez no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Nicola Anania va xutar fora per a IZAN, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de IZAN Yohann Michelot va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

F.C. OKUPA

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Anton Ekelund va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sieciesław Osiak de OKUPA es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 105 (Tirita (médico)): Carlos Benedit es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jonathan Crusher va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Sieciesław Osiak de OKUPA és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Luis Ubaldez de OKUPA va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Carlos Benedit de OKUPA va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 4.
  • 055 Minuto 135 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Heikki Kukkola de OKUPA va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 5 al marcador.