Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tàrraco FC (314272) - Sporting Egara (777471) » 170618720: T23/R2

Copa 170618720 Información oficial sobre el partido 170618720 en Hattrick

05.03.2008 12:15:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 2

Mágicos Madrid Alineación oficial del equipo 'Mágicos Madrid' en el partido 3 - 4 ESPOLETA F.C. Alineación oficial del equipo 'ESPOLETA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mágicos Madrid Alineación oficial del equipo 'Mágicos Madrid' en el partido 1 - 1 ESPOLETA F.C. Alineación oficial del equipo 'ESPOLETA F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,3 % 3,6 % 78,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mágicos Madrid

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Mágicos va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Aharon Michaeli, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Éric David que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): En Alberto Hernández va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Mágicos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en François Mosmann, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 4 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Luis Marcelo Machiavello va estar a punt de marcar al minut 58 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 86 per blocar una centrada d'en Pompiliu Banu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Mágicos.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pompiliu Banu de Mágicos es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a François Mosmann després que el jugador de Mágicos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Stephan Alting Bles anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Mágicos.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Éric David de Mágicos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Mágicos Johann Vicaire va intentar enganyar Marcelino Benito amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Mágicos Luis Marcelo Machiavello, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Marcelino Benito. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Aharon Michaeli va xutar fora per a Mágicos, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!

ESPOLETA F.C.

Goles Goles

  • 160 Minuto 39 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Esteban Correa va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 39: 1 - 1.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Esteban Correa es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Abel Ferrer va estar a punt de posar per davant a ESPOLETA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Brandon Barnes va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Jean-François Aufdermaur va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 84, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Brandon Barnes va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Heribert Nussbaumer de ESPOLETA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Esteban Correa de ESPOLETA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Brandon Barnes en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de ESPOLETA Gerónimo Sucatzky, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Brandon Barnes. El marcador continuava 3 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de ESPOLETA Abel Ferrer va intentar enganyar Brandon Barnes amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Víctor Molas Batllori xutant per a ESPOLETA va fer anar la pilota just on la volia, però Brandon Barnes, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 057 Minuto 136 (Penalti marcado (nervioso)): Marcelino Benito de ESPOLETA va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Brandon Barnes s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 3 - 4.