Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la reme fc (489945) - Roquenublo Nevado (440080) » 170617525: T23/R2

Copa 170617525 Información oficial sobre el partido 170617525 en Hattrick

05.03.2008 12:15:00
Copa: Temporada 23 / Ronda 2

senderoluminoso Alineación oficial del equipo 'senderoluminoso' en el partido 0 - 5 Roquenublo Nevado Alineación oficial del equipo 'Roquenublo Nevado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
senderoluminoso Alineación oficial del equipo 'senderoluminoso' en el partido 0 - 7 Roquenublo Nevado Alineación oficial del equipo 'Roquenublo Nevado' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

senderoluminoso

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): senderoluminoso va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Serban Ardelean va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Andrei Dimitrov va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al 84, Miralay Eti hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Andrei Dimitrov. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): senderoluminoso va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 89 que Andrei Dimitrov no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): Jacob Adrian Nagel-Neu no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Miralay Eti.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): senderoluminoso es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Nicola Seccia no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ingivaldur Valdason al camp.

Roquenublo Nevado

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Daniel Hospital que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Roquenublo.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Imanol Alzamora de Roquenublo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 28. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Carlos Baraya va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Roquenublo, Rafael Zuheros, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Carlos Baraya va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 38, i va fer pujar el 0 - 4 per a Roquenublo.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Carlos Baraya va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Carlos Baraya es va quedar sol davant del porter, al minut 63. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Arttu Lemmetty de Roquenublo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Horst Wachtel de Roquenublo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Filip Jasłowski ocupà el lloc d'en Daniel Hospital al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de Roquenublo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.