Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aeris team (993656) - Electron Vols F.C. (490089) » 162352707: T23/J9/X

Liga 162352707 Información oficial sobre el partido 162352707 en Hattrick

26.04.2008 14:25:00
Liga: Temporada 23 / Jornada 9 / X.3967 (182534)

pineda de mar Alineación oficial del equipo 'pineda de mar' en el partido 6 - 1 euskal team Alineación oficial del equipo 'euskal team' en el partido
Rafael Vicioso (20') 1 - 0
1 - 1 Florián Gallinato (32')
Juan José De Biescas (40') 2 - 1
Juan José De Biescas (51') 3 - 1
Orell Theillard (83') 4 - 1
Antonio Ruiz (85') 5 - 1
Antonio Ruiz (86') 6 - 1
pineda de mar Alineación oficial del equipo 'pineda de mar' en el partido 6 - 1 euskal team Alineación oficial del equipo 'euskal team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
pineda de mar Alineación oficial del equipo 'pineda de mar' en el partido 6 - 0 euskal team Alineación oficial del equipo 'euskal team' en el partido
Tiene un resultado normal 5.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pineda de mar

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Rafael Vicioso va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de pineda.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Juan José De Biescas va donar a pineda un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Juan José De Biescas de pineda va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): pineda va aconseguir el 4 - 1 quan Orell Theillard va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Antonio Ruiz es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): pineda va augmentar la diferència quan Antonio Ruiz no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Bartolomé Torre Diez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Benjamin Schneider estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): pineda per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Juan José De Biescas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Antonio Ruiz va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Santiago González Ríos al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Edoardo Paladini va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lucas Carbajo.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Orell Theillard es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucas Carbajo va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que pineda va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

euskal team

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): euskal va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Pedro José Antonaya, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Florián Gallinato que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Oscar Hervás va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Teodoro Castroman de euskal es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Teodoro Castroman de euskal per doble groga al minut 39.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Josué Lêndea es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.